Vi har tidigare skrivit om larmsystem där ditt larm skickar meddelande till en larmcentral så for det avlöses. Med dagens teknik så finns det ytterligare smarta larmsystem som gör att du kan känna dig extra trygg och säker. Svenska alarm erbjuder en tjänst där ditt larmsystem är installerat med kamera/kameror som sedan är kopplade till din mobiltelefon. Du kan med andra ord ha full koll på vad som händer och sker i ditt hus och snabbt se om något inte skulle stämma. Du kan dessutom enkelt bli informerad om ditt larm har utlöst samt fånga de personer som brutit sig in på bild. Skulle du se något som verkar skumt kan du direkt med hjälp av appen kontakta 112. Skulle ditt larm utlösas så är det dessutom kopplade till väktare som då direkt kommer att rycka ut, du kan dessutom se hela händelseförloppen via din app.

De bilder som skickas till dig av ditt hem via appen är dessutom integritetssäkrade vilket betyder att du själv bestämmer om du vill ge dem vidare till väktare. Är det bilder du inte vill dela med dig av så måste du inte skicka dem vidare till dem. Det finna dessutom en hel del tillvalsalternativ. Du kan välja att installera även ett brandalarm med väldigt effektiv rökdetektor som snabbt varnar dig vid händelse av brand. Vill du ha en kamerautrustning även på utsidan av huset så går även det att fixa, detta kan vara ett mycket effektivt sätt att skrämma bort tjuvar redan innan de gör inbrottet. Det finns även ett så kallat trygghetsalarm där du kan använda dig av endast ett knapptryck för att någon snabbt ska ta sig till ditt hus om det är så att du anar inbrott under tiden som du befinner dig i hemmet. Med patenterad tvåvägsteknik så förhindras även utslagning av detektorerna vilket gör det extra svårt för tjuvar att undkomma larmet.

Med andra ord så är detta det ultimata trygghetslarmet för den som vill känna sig helt säker. Självklart kostar dessa tjänster lite mer än vanliga alarm, men vill du använda dig av endast grundpaket där det ingår hemlarm med kamera och app så kan du hitta dessa för priser från 249 sek i månaden vilket är ett väldigt bra pris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>